De muziekschool Hannah en Jesse
Muziekschool voor koperblazers en saxofoons
De muziekschool

Jesse

Jesse

"Hallo, ik ben Jesse! Welkom op de website.

Mezelf even voorstellen lijkt me wel op zijn plaats. Als 35-jarige man heb ik een gezin bestaande uit twee geweldige kinderen en een lieve vrouw. Ik heb het geluk gehad mijn droom te verwezenlijken samen met met steun en toeverlaat, mijn vrouw Hannah.

Toen ik drie jaar was, was ik al geboeid door instrumenten. Op mijn zes jaar ben ik begonnen met muziekschool. Naderhand heb ik mezelf ook dingen aangeleerd. Zo kan ik verschillende instrumenten bespelen: saxofoon, piano en gitaar. Saxofoon is mijn echte specialiteit en daar ben ik dan ook verder in gegaan door naar het conservatorium te gaan.

Ik ben net afgestudeerd van het conservatorium. Omdat het leven als musicus niet gemakkelijk is en mijn passie voor muziek te groot is, wil ik het niet opgeven. Doorheen de jaren heb ik lesgegeven, dus het nu kunnen combineren als beroep is voor mij de ideale oplossing.

Als je vragen hebt of als je meer informatie wilt hebben, stuur ons dan een berichtje via dit contactformulier of spring gerust eens binnen!"